Nyttig info

              

 

ATT TA SIG RUNT I VÅRA OMGIVNINGAR

Det är bara 600 m. från Tropical Seaview till det härliga havet! Men stranden både norr-och söderut är lång, ca 10 km åt vardera hållen. Det är här ni hittar de flesta restauranter och barer. Det gör att vi rekommenderar er att hyra vespor eller en bil så att ni lätt kan färdas utmed stranden och i Paknampran med omnejd.

Det är vänstertrafik i Thailand. Men trafiken i Paknampran är inte så intensiv, så att köra vespa eller bil här är sällan något problem.

Paknampran centrum ligger 5-6 km från TSV.

Pranburi ligger ca 10 km från TSV.

INTERNET

I huset finns inte tillgång till internet. Men många restauranter utmed stranden har 'free wifi' för sina gäster om man vill gå ut på nätet. 

SIM-KORT

Skaffa gärna ett thailändskt simkort. Då blir det billigt att ringa. Finns olika simkort för lokala och internationella samtal. Ni hittar det enklast på 7-Eleven.

TAXI

Behöver ni taxi/utflyktsarrangör för att åka till Hua Hin eller andra utflyktsmål hittar ni dessa utmed stranden. Ni kan också få telefonnumret till Mr.Plian som vi gärna anlitar. Han är väldigt serviceminded och hämtar/lämnar efter era önskemål.

BUSS/MINIBUSS

Luftkonditionerad buss söder/norrgående hittar ni på busstationen i Pranburi. I Bangkok stannar dom vid Southern Bus Terminal.

Minibuss norrut (ex Hua Hin, Bangkok avgår utanför Tesco Lotus i Pranburi. I Bangkok stannar dom vid Victory Monument.

Enkel lokalbuss kan ni ta till Hua Hin från busshållplatsen inte långt från Tesco Lotus i Pranburi.

HYRA BIL/VESPOR

Finns att hyra utmed stranden. Mr.Plian hyr också ut och kan även se till att vesporna finns i huset ankomstdagen. I så fall hjälper vi gärna till och ordnar detta med honom.

              

 

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)